Keyboardforum

Mededelingen, oproepen etc => Mededelingen met betrekking tot het forum => Topic gestart door: Bart op 11 januari 2021, 15:30

Titel: Oproep voor één van onze trouwe leden, namens zijn dochter.
Bericht door: Bart op 11 januari 2021, 15:30
Oproep voor één van onze trouwe leden, namens zijn dochter:

"Hallo allemaal,

Ik ben de dochter van forumlid 'Bart Sr' (hier even met spatie zodat mijn vader niet gealarmeerd wordt) en heb een verzoekje.

Mijn ouders, Bart & Annie Kuijer,  hoopten op dinsdag 19 januari a.s. hun 60-jarig huwelijksjubileum te kunnen vieren. Maar dat kan nu niet op de normale manier en daarom zijn wij kinderen een alternatief aan het organiseren waarbij we onder andere proberen zoveel mogelijk felicitaties voor hun te verzamelen.

Een ieder die het leuk vind om daar aan bij te dragen kan zijn felicitatie e-mailen naar het daarvoor speciaal aangemaakte e-mailadres bart-60-annie@ziggo.nl  De e-mails (met wellicht muzikale verrassingen?) worden daar door mij verzameld en op de dag zelf aangeboden. Je kunt op dit e-mailadres dus ook terecht met vragen hierover.

Mijn vader zou het zeer waarderen. Hij kan weliswaar geen keyboard meer spelen maar zijn hart ligt nog altijd bij de muziek en computers.

Alvast bedankt,
Ingrid Kuijer"
Titel: Re: Oproep voor één van onze trouwe leden, namens zijn dochter.
Bericht door: Soneg op 19 januari 2021, 14:21
Vandaag even een mail gestuurd  :thumbs , Gefeliciteerd  :)

Soneg  ;D
Titel: Re: Oproep voor één van onze trouwe leden, namens zijn dochter.
Bericht door: BartSr op 01 februari 2021, 10:52
Hallo,
Je zult hier al een tijd niets van me hebben gelezen; ik heb namelijk drie jaar geleden een beroerte gehad waardoor ik rechts verlamd ben. En, hoewel ik net een maand een nieuw keyboard had - een MAX- was het spelen voor mij voorbij.
Hier kun je meer lezen over onze 60-jarige trouwdag:
http://muzikantenforum.eu/viewtopic.php?f=244&t=17894 (http://muzikantenforum.eu/viewtopic.php?f=244&t=17894)