Keyboardforum

Yamaha keyboards => Tyros 5 => Topic gestart door: Ton op 10 oktober 2016, 18:14

Titel: Registratie overzetten?
Bericht door: Ton op 10 oktober 2016, 18:14
Goede avond,

Ik ga a.s. zaterdag mijn Tyros 5-61 XXL ophalen bij Oostendorp. Ik ben nu nog in het bezit van een PSR-S910.
Iemand enig idee of je de registraties, songstyles, e.d. kunt gebruiken op de Tyros 5?
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Soneg op 10 oktober 2016, 21:49
Ton,

Is geen enkel probleem, mischien dat je kleine aanpassingen moet (wil) doen om ze net even beter te laten klinken , maar alles is in de T5 te laden .
Mocht je verder vragen hebben , dan weet je me te vinden :-)

Gr,
Soryt / Arno ;D

En natuurlijk , Heel veel plezier met je Tyros 5   :thumbs :thumbs :cheer: :muziek
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Ton op 11 oktober 2016, 20:07
Hallo Arno,

Jouw mail van de reactie was in de spam terecht gekomen. Vandaar dat ik het net pas gelezen heb.
Dank je. Ben erg benieuwd hoe de Tyros 5 is. Kan niet wachten.

Groetjes, Ton
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Ton op 16 oktober 2016, 12:04
Hallo Arno (en anderen),
Heb mijn nieuwe Tyros 5 inmiddels in mijn bezit. Mijn registraties van de PSR-S910 probeer ik in de Tyros te laden. Maar als ik een rigistratiebank wil open zegt hij: DATA HASN'T BEEN LOADED PROPERLY.
Enig idee waar het aan kan liggen?
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Megat op 08 december 2017, 14:10
Beste allemaal,

Ik heb exact hetzelfde probleempje als waar Ton ruim een jaar geleden tegenaan liep,
Via de site van Alois Muller kon ik enkele registraties downloaden. Na importeren op een USB stick en die vervolgens in de T5 drukken krijg ik de melding :" Data hasn't been loaded properly".
Registraties die ik op een USB stick kreeg van de verkoper werken probleemloos.
De extensies op mijn laptop bekijkend, zijn die van zowel de werkende als de niet-erkende registraties gelijk, namelijk .RGT
De styles worden wel prima geaccepteerd.
Wil iemand mij helpen aub ?
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Soneg op 08 december 2017, 14:24
Megat ,
Stuur mij de niet werkende registratie's eens , kijk ik wat er loos mee is
Al bijvoorbeeld de reg verwijst naar een andere plek  dan waar de styl is opgeslagen kan deze niet werken , vaak is het niet "doorhebben " van de Yamaha (opslag en software) structuur  het grootste probleem , als je het eenmaal doorhebt   :thumbs

Soneg  :)
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Megat op 08 december 2017, 14:56
Dag Arno,

Hartelijk dank voor je snelle reactie.
Ik twijfel er niet aan dat het probleem bij mijn onkunde ten aanzien van de Tyros ligt
De registraties (en styles) die ik downloadde, staan op deze site.
https://www.allimueller.de/download/
Ik hoop dat je het niet vervelend vind om ze van daaruit te bekijken.
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Soneg op 08 december 2017, 18:40
Zit in eye of the tiger een verwijzing naar een songstyle , niet  naar een interne style . Deze gaat niet werken dus op deze manier .
De ander Registratie's heb ik bekeken in het programma Reg Manager  en geconverteerd naar de T5  , dan werken ze prima

Hier te vinden : https://psrtutorial.com/util/best.html

Soneg  :)
Titel: Re: Registratie overzetten?
Bericht door: Megat op 08 december 2017, 20:48
Vriendelijk dank voor je hulp Arno.
Ik heb geprobeerd om het programma te installeren, maar ik ben daar niet in geslaagd. Mogelijk is dat zo omdat wij een Macbook van Apple gebruiken.
Ik heb nog gekeken op het forum van Oostendorp, het Engelstalige en Duitse keyboardforum, maar daar geen uitsluitsel kunnen vinden of Apple en het programma samen kunnen gaan.
Even maar verder kijken denk ik.
Nogmaals dank voor je bereidwilligheid

Zojuist kreeg ik het bericht van de ontwikkelaar  Murray, dat het programma uitsluitend onder Windows kan werken, dus niet met Apple of Linux.