Keyboardforum

Yamaha keyboards => Tyros 5 => Topic gestart door: Megat op 10 mei 2018, 17:46

Titel: Volume metronoombel omhoog
Bericht door: Megat op 10 mei 2018, 17:46
Beste allemaal,
Ik ben bezig om op mijn T5 een nummer in 12/8 maat te leren spelen. Ik wil graag daarbij de metronoom gebruiken. Steeds meetellen tot 12 leidt mij teveel af.  Daarom zou ik graag  het volume van de bel hoger willen hebben. Het algemene volume van de metronoom kan ik wijzigen, maar ik hoor het belletje tijdens het spel nauwelijks. Kan ik het volume van de bel onafhankelijk van het tikvolume van de metronoom wijzigen ?
Titel: Re: Volume metronoombel omhoog
Bericht door: Aaad op 10 mei 2018, 21:45
In het config I scherm kan de metronoom ingesteld worden.

Aad
Titel: Re: Volume metronoombel omhoog
Bericht door: Megat op 10 mei 2018, 21:55
Naar mijn beste weten Aad, kan ik daar het volume van zowel de tik als de bel uitsluitend als set wijzigen, dus niet afzonderlijk. Verder kan ik daar nog de maat wijzigen en dan houdt het volgens mij op.
Ik hoop dat ik wat over het hoofd zie voor wat betreft de mogelijkheden om de metronoom aan te passen.