Keyboardforum

Algemeen => De winkels => Topic gestart door: Wimaro op 19 juni 2007, 11:29

Titel: Feedback verstrekt verkeerde informatie over handleidingen.
Bericht door: Wimaro op 19 juni 2007, 11:29
Zoals jullie weten ben ik bezig met een aankoop van een synhesizer.
Door muziekzaak Feedback is er mij medegedeeld dat de handleiding van de Korg X-50 alleen maar in de engelse taal uitgegeven wordt en ook in geen enkele andere taal.
Omdat mijn interesse gewekt is door deze synthesize i.v.m mijn budget heb ik voerman de Korg inporteur gebeld in Amersfoort.

De handleiding van  de Korg X-50 is dus wel degelijk in het Nederlands te verkijgen bij hun,ze wouden het me gewoon toe sturen en het wordt nu binnenkort ook op de website van voerman geplaats.
Dit noem ik nog eens service.

Op zich ben ik niet zo happig op muziekwinkels(feedback) die niet de juiste informatie vestrekken naar een klant toe,maar dat is miij mening.

 :thumbs :thumbs voor voerman Amersfoort.

Wimaro.
Titel: Re: Feedback verstrekt verkeerde informatie over handleidingen.
Bericht door: Bartje op 20 juni 2007, 19:21
Tja.

Het kan ook een foutje van feedback zijn.

Het was wel heel vervelend geweest als feedback gezegd had dat je er een nederlandse handleiding bij kreeg (na aanschaf) en ze die vervolgens niet leverden.
Titel: Re: Feedback verstrekt verkeerde informatie over handleidingen.
Bericht door: Patrick op 21 juni 2007, 13:29
Je moet niet vergeten dat het nog steeds mensenwerk is. Zeker de muziekindustrie is erg lastig, want dingen veranderen heel snel. Handleidingen bijvoorbeeld zouden niet in het Nederlands uitkomen, maar als later blijkt dat de keyboard aanslaat op de Nederlandse markt, wordt hij alsnog gedrukt. En de verkoper zal het laatste misschien (nog) niet te horen hebben gekregen.
Hij zal beslist niet liegen vanwege een handleiding. Dit valt gewoon onder service van de fabriek. Daar maakt een winkel zich echt geen zorgen om.
Fouten zijn er om gemaakt te worden, daarom zijn wij ook mensen, en geen robots :)

Gr,
Patrick