Keyboardforum

Algemeen => Digitale Piano's => Topic gestart door: francois51 op 29 juli 2017, 17:04

Titel: Entrada
Bericht door: francois51 op 29 juli 2017, 17:04
Beste forum gebruikers,

 De kleinzoon ( 7 j )is altijd maar bezig over een digitale piano ,ik kwam via het internet op de Entrada d110 , aan een aantrekkelijke prijs bij Oostendorp Muziekcentrum .Maar buiten 1 demo  kan ik er weinig of niets over vinden , blijkbaar alleen verkocht bij oostendorp Muziek !!, ik woon in Belgie en ook Niets te vinden.Heeft iemand hier ervaring mee ,met deze Entrada D110.

alvast mijn dank,

francois
Titel: Re: Entrada
Bericht door: Soneg op 29 juli 2017, 17:22
francois, aangezien het een digitale piano betreft denk ik dat je wat betreft vragen over (elec) piano's beter op zoek kan gaan naar een Piano forum ( zal wel ergens bestaan) , een keyboard heeft uiteraard wel vele piano geluiden en dergelijk aan boord , maar de manier van spelen en  het "touche"is totaal niet te vergelijken alsook de speeltechniek .
Nou heb ik zelf wel eens deze piano's van Oostendorp gehoord(ben er ook vaste klant) ( niet bespeeld) en zover ik er verstand van heb klonken ze erg mooi en schijnen ze behoorlijk waar voor je geld te zijn.
Het beste is gewoon even verder zoeken op google of er mensen met ervaring er zijn , en het beste kan je zelf de piano gaan proberen, het is ver weg maar dan maak je er een mooi dagje uit van :-)

Succes,
Soryt  :)